Kedves Leendő Partnerünk!

Folyamatosan várjuk olyan webshopok és boltok, illetve egyéb szaküzletek jelentkezését, melyek szeretnék az akciós termékeiket hirdetni.

Kérjük érdeklődjön telefonon: +36703757730 vagy e-mailen: [email protected] címen, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.

Hirdetés az lauren.hu oldalán

Az Akcioóklub.hu olyan internetes vásárlási kalauz, mely segítségével vevői könnyen elérhetik az akciós termékeit, szolgáltatásait. Folyamatosan bővülő katalógusunkban minden vásárló könnyen és gyorsan tájékozódhat, hogy megtalálja azt, amit keres. Jelenítse meg leértékelt termékeit nálunk és váljon könnyen elérhetővé a potenciális vásárlóközönségnek.

Mennyibe kerül a megjelenés?

Az elszámolás alapja a Mi oldalunkról az Ön oldalára történő átkattintás*. Az lauren.hu által kialakított árazási logika célja, hogy az egyes termékkörök esetében az elszámolt kattintási ár igazodjon a termék árához. Az alapárak az érintett termékek főkategóriájának (esetenként végkategóriájának) és azok Árukereső.hu-n megjelenített árának függvényében kerülnek meghatározásra.

Miért érdemes az lauren.hu-t választani?

Célunk egy olyan oldal létrehozása volt, amely az igazán vevőközpontú szemléletre épül. Itt a vásárló a fontos. Ezért könnyen kezelhető, hatékony és folyamatosan fejlesztett oldalt készítettünk, melyet a látogatók szívesen használnak. Több éves tapasztalatunkat az állandóan változó igények legmagasabb szintű kiszolgálására fordítjuk, ezért folyamatos fejlesztésekkel javítjuk szolgáltatásainkat, hogy tényleges forgalmat és rentábilis befektetést tudjunk biztosítani partnereink üzleteinek.

Legyen Ön is a Partnerünk!

Ahhoz, hogy az Lauren partnerei közé tartózhasson, a következő feltételeknek kell megfelelnie:

  • rendelkezzen online webáruházzal,

  • legyen számlaképes (cég vagy cégszerű elnevezés, adószám, cégjegyzékszám),

  • rendelkezzen elektronikus és telefonos elérhetőségekkel,

  • biztosítsa a forgalmazni kívánt terméklistáját és termékei kiszállítását biztosítsa Magyarország területén.

Hogyan kerülnek fel termékei az lauren.hu oldalaira?

Csupán küldje át nekünk az akciós terméklistáit, az adatfeltöltést pedig mi intézzük.